ORDU / GÖLKÖY - Güzelyurt Anadolu Lisesi

Güzelyurt Anadolu Lisesi

GÜZELYURT MAH. İNÖNÜ BUL. NO 1 GÖLKÖY / ORDU
Vizyon
Milli Eğitim Bakanlığının amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkemizin milli ve manevi değerlerine saygılı, kendisi ve yakın çevresi ile barışık ,insani değerlerle donatılmış, tarih bilincine sahip, Türkçeyi en güzel biçimde kullanabilen; özgüveni tam; zararlı alışkanlıklardan kendini alıkoyabilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Yüksek öğrenimin bir ihtiyaç olduğu bilincinden hareketle; yalnızca iş bulabilmek için değil ;eğitimin , aynı zamanda bireysel ve toplumsal yapımızın evrensel değerler ile bütünleşebilmesi için, en geçerli yol olduğunun bilincinde olan; mesleki, sosyal ve bireysel tercihlerini yapabilen; kendi deneyimlerini çevresi ile paylaşan gençler yetiştirmek.
Başarılar
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 6 öğrenci sınava girmiş 4 öğrencimiz lisansa, 2 öğrencimiz de ön lisansa yerleşmeye hak kazanmıştır.
Başlangıç Saati:08.20 Bitiş Saati :17.00
1.İngilizce 2.Almanca
Kara yolu
Var.
Belde
İl merkezine 85 km uzaklıkta, ilçe merkezine 21 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
MADENLERİN İZİNDE PROJESİ, HESAPLANMAYAN ALANLAR PROJESİ, EYİKİ VARSIN EREN PROJESİ, EVDE ORGANİK TARIM PROJESİ, OTOMAT SAKSI PROJESİ